BLIV FADDER

Bliv Fadder for silke aberne på Papegøjehotellet.

Det koster 75 kroner pr. måned at være fadder til vores aber. Betaling foregår via et betalingslink, der fremsendes via e-mail. Din støtte går ubeskåret til dyrene; mad, dyrlæge, legetøj samt udvikling og oprettelse af nyt udendørs habitat. Som fadder modtager du et fysisk årskort til besøgsgården ved dit første besøg her. Årskortet giver gratis adgang til 2 personer og giver adgang til hele besøgsgården på alle åbningsdage (hver lørdag-søndag kl. 12-15 fra 1 april - 1 november). Du vil modtage et nyt årskort hvert år, såfremt at du stadig er fadder til ét af vores dejlige dyr.


Særligt i forbindelse med aberne. Der vil være to årlige arrangementer, hvor du som fadder kommer med ind i habitatet, helt tæt på aberne. Dato for arrangementerne oplyses via e-mail og du dukker bare op, såfremt at du kan deltage. Vi forventer at det fast vil være i juli og august, hvis vi når at få habitatet bygget inden juli, vi håber på, at det bliver bygget meget før :-). Det er tilladt at tage én gæst med ind i habitatet. Bemærk venligst at man skal være over 12 år.

Tak fordi du støtter dyrene og hjælper os med at give dem et bedre liv!

Abefar udnyttede situationen og hoppede ud på eventyr i butikken

0:00
0:00

Bliv Fadder for rævene på Papegøjehotellet.

Det koster 300 kroner pr. måned at være fadder til én af vores ræve. Betaling foregår via et betalingslink, der fremsendes via e-mail. Din støtte går ubeskåret til dyrene; mad, dyrlæge, legetøj samt udvikling og forbedring af deres habitater. Som fadder modtager du et fysisk årskort til besøgsgården ved dit første besøg her. Årskortet giver gratis adgang til 2 personer og giver adgang til hele besøgsgården på alle åbningsdage (hver lørdag-søndag kl. 12-15 fra 1 april - 1 november). Du vil modtage et nyt årskort hvert år, såfremt at du stadig er fadder til ét af vores dejlige dyr.


Særligt i forbindelse med rævene. Der vil være to årlige arrangementer, hvor du som fadder kommer med ind i habitatet, helt tæt på rævene. Dato for arrangementerne oplyses via e-mail og du dukker bare op, såfremt at du kan deltage. Vi forventer at det fast vil være i maj og august. Det er tilladt at tage én gæst med ind i habitatet. Bemærk venligst at man skal være over 12 år.

Tak fordi du støtter dyrene og hjælper os med at give dem et bedre liv!

Bliv Fadder for papegøjerne på Papegøjehotellet.

Det koster 150 kroner pr. måned at være fadder til én af vores papegøjer. Betaling foregår via et betalingslink, der fremsendes via e-mail. Din støtte går ubeskåret til dyrene; mad, dyrlæge, legetøj samt udvikling og forbedring af deres volierer og udendørs arealer. Som fadder modtager du et fysisk årskort til besøgsgården ved dit første besøg her. Årskortet giver gratis adgang til 2 personer og giver adgang til hele besøgsgården på alle åbningsdage (hver lørdag-søndag kl. 12-15 fra 1 april - 1 november). Du vil modtage et nyt årskort hvert år, såfremt at du stadig er fadder til ét af vores dejlige dyr. Tak fordi du støtter dyrene og hjælper os med at give dem et bedre liv!

Ved at bekræfte dit abonnement tillader du Papegøje Hotellet at benytte dit betalingskort til denne og fremtidige betalinger i overensstemmelse med deres betingelser. Afmelding af fadderkab sker ved at sende en mail til info@papegoejehotellet.dk.

Læs mere i vores handelsbetingelser her: