Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Hvem er vi

Vores hjemmeside adresse er https://papegoejehotellet.dk

Hvilke personlige data vi indsamler, og hvorfor vi indsamler dem

Papegøjehotellet er ifølge persondataloven ansvarlig for de personlige oplysninger, som du videregiver til os som kunde eller som bruger i vores support sags system.

Ved oprettelse af booking sager til behandling – eller ved køb af Fadder til et dyr eller donationer  – beder vi om nogle almindelige personoplysninger. Det er fornavn, efternavn, mobil nummer og eventuelt også din e-mailadresse. Disse personoplysninger bruges til at identificere dig som kunde samt til at levere den service eller support, du køber hos os.

Når du køber eller betaler gennem vores Stripe betalings system på vores hjemmeside, så opbevares disse data i praksis ikke på vores hjemmeside, men hos Stripe og vi sikre med flere sikkerheds systemer, at dine oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Når du tilmelder dig Nyheds mail via vores hjemmeside, hvor du får info og nyheder via mail kan få nyheder, informationer eller invitationer i forbindelse med Papegøjehotellet, så opbevares disse data i praksis af MAILCHIMP. MailChimp er en af de mest populære e-mail marketing platforme på markedet og har hovedsæde udenfor EU/EØS og data overføres derfor til et tredjeland. Mailchimp er dog EU-U.S. privacy Shield certificeret (betyder at de anses for at ligge i et såkaldt ”sikkert tredjeland”).

Dine personoplysninger opbevares så længe din kunderelation til Papegøjehotellet består, og slettes når kunderelationen ophører eller når du selv beder om det.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ved bestilling af Fadder til et dyr på papegøjehotellet, donation eller booking, samt tilmelding af nyheds mail accepterer du denne privatlivspolitik.

Cookies

Dette website anvender cookies

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger på cphs med din browser – men ikke, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Hvad bruger vi cookies til ?

Der er cookies på stort set alle websites, og nogle sites fungerer ikke uden cookies.

På Cphs.dk benytter vi cookies til følgende formål:

  • Forbedring af teknisk funktionalitet og ydeevne, dvs., at vi bl.a. bruger cookies til at optimere den måde, vi leverer siden til dig på
  • Trafikmåling

FACEBOOK og Google Analytics (TREDJEPARTS-COOKIES)

På vores hjemmeside kan du benytte del-knappen til Facebook. Du skal være opmærksom på, at hvis du gør det, modtager Facebook tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger. Når du benytter disse tjenester/sider, er du omfattet af deres cookies-regler.

Samtykke, afvisning og sletning af cookies

Første gang, du besøger cphs.dk hjemmeside, får du besked om, at vi bruger cookies. Du samtykker ved at klikke på ”Jeg accepterer cookies”. Hvis du ønsker, at der ikke anvendes cookies udover de funktionsnødvendige cookies, skal du klikke på Indstillinger. Her kan du se og tilpasse hvilke cookies du modtager. Det er dog ikke muligt at fravælge de cookies der kræves for at sitet kan fungere.

Vi gemmer dog en cookie for at huske dit valg. 

Du kan tilbagekalde dit samtykke eller helt undgå cookies ved at slå dem fra i din browser. Vær opmærksom på, at du i så fald får begrænset adgang til cphs.dk

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske dine klik.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller samlet, men metoden afhænger af din browser. Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. I de fleste browsere kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL+SHIFT+Delete.